Qui sóc

Em dic Arlet Oliveras i sóc del 92, l’any olímpic… tot i que vaig néixer al octubre, per lo que no les vaig arribar a veure mai jo les Olimpíades.

Sóc amant dels animals, però no de tòpic. Si pogués, estaria tot el dia rodejada d’animals (sí, sóc de les que aparta tots els cargols que puc quan ha plogut perquè la gent no els trepitgi). Tinc gossos, gats, ocells i tot aquell animaló que s’acosti al meu jardí és benvingut.

He fet natació des de ben petita… entrenaments a les 6 del matí, l’escola, l’anglès, entrenaments un altre cop… Ho vaig deixar als 15 anys. Les hormones i l’adolescència em van fer passar per “l’època difícil” amb aquesta rebel·lió, però me’n vaig sortir prou bé. Ara ja fa uns anys que he tornar a entrenar, però ara ja sóc màster així que la filosofia és totalment diferent. Les meves prioritats també han evolucionat al llarg d’aquests anys… primer eren els estudis (la carrera, els idiomes, el màster), després les pràctiques, la “primera feina”, ara el projecte d’una família, la casa i la responsabilitat de tenir tants animals.

Personalment, no considero que hagi canviat la meva essència, sóc la mateixa persona que era quan tenia 15 anys i estava repleta d’hormones rebels. He evolucionat. M’he anat coneixent a mi mateixa, descobrint qui era en cada elecció que havia de prendre (quina carrera estudiar, a què vull dedicar-me, com deixaré que m’afecti allò que pensen els altres de mi…).

Anys després, l’aprenentatge continua, no és un tren del que em pugui baixar. Amb cada passa que fem s’aprèn una cosa nova. Amb cada persona nova que coneixem se’ns obra tot un món nou d’emocions i pensaments.

Arlet Oliveras

Arlet Oliveras

A la vida, m’ho he trencat gairebé tot (vertebres, dits, braços, cames, turmells…), em fan pànic els guixos, anar en bici no és una de les meves coses preferides (una de cada dues sortides ha acabat malament). Tampoc sóc d’activitats de risc que diguem… Així doncs sóc una persona que viu pels colors, els somriures, les persones.

Sóc advocada de formació, màster en pràctica jurídica i fiscalitat. Apassionada pel coaching i el mindfulness.

Em dedico a escoltar, parlar i sentir. Però sobre tot, a fer-te sentir escoltat, a que aprenguis a posar nom a les teves emocions. Em dedico a estimar-te sense jutjar-te, a esperar a que estiguis llest per començar l’aventura de trencar amb els teus límits, i descobrir que, el món està més enllà de tot allò que creus que no seràs capaç d’aconseguir!

@arletoliveras